Lor
|
Koyuncular Yöre Süt Lor, eşsiz lezzeti ve görüntüsü ile geçmişten bu güne sofraları süslemiştir. Sadece pastorize inek sütü, maya ve tuzdan üretilir. 7 den 70 e herkesin vazgeçilmezidir. Kahvaltılık hamurlu yiyeceklerde iç katkı maddesi olarak kullanılmakla beraber bir çok ev yemeklerinde lezzet arayanların vazgeçilmez bir doğal katık malzemesidir. |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mevsimine Göre Koyun,Keçi ve İnek Sütün Pastorize Edilerek T.S.591’e Uygun Yapılmıştır. Kaliteyi Muhafaza Etmek İçin |
+2 C ile +4 C’de Muhafaza Ediniz. |
|
|
|