Koyun Peyniri
|
Koyuncular Yöre Süt koyun peyniri, klasik beyaz peynirden farklı olarak, yılın sadece belli dönemlerinde elde edilen pastorize koyun – inek sütü, maya ve tuzdan üretilir. Bu nadide sütlerin ürünü olarak Koyuncular Yöre Süt klasik koyun peyniri nadide bir aromaya ve kaliteye sahiptir. Geçirdiği olgunlaşma süresi sonucunda karakterli bir lezzete kavuşan Koyuncular Yöre Süt koyun peyniri, kahvaltılarda olduğu kadar akşam sofralarında da afiyetle tüketilir. |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mevsimine Göre Koyun,Keçi ve İnek Sütün Pastorize Edilerek T.S.591’e Uygun Yapılmıştır. Kaliteyi Muhafaza Etmek İçin |
+2 C ile +4 C’de Muhafaza Ediniz. |
|
|
|